En İyi Künefe

En İyi Künefe Markası

künefe markası

Asi Künefe tüm bileşenlerini büyük bir titizlikle biraraya getirdiği künefeleri ile yıllardır lezzet profesyonelleri tarafından beğeniyle tercih edilmiştir. Şimdi Asi Künefe lezzetlerine daha hızlı ulaşabilmeniz için online satış sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. Hızlı kargo ve ekonomik fiyatlarla tüm Türkiye’ye ürünlerimizi ulaştırıyoruz.

En iyi künefe markası olmak için ürünlerimizin kadayıfı, şerbeti, yağı ve künefelik peyniri özel reçetemizle biraraya getiriliyor ve değerli müşterilerimiz için uygun koşullarda üretiliyor. Hatay yöresinin lezzet mirasına her zaman sahip çıkan Asi Künefeleri özünden ödün vermeden lezzet şöleni sunuyor.

Asi Künefeleri üretimin her alanında kendi kontrolündeki hammaddeleri titizlikle biraraya getirerek enfes hatay künefesi lezzeti sunuyor. Online alışveriş sitemizden sipariş verebileceğiniz en iyi hatay künefesi, katmer, sufle ve yeni ürünümüz gül katmeriyle sevdiklerinizle birlikte ev veya işyerlerinizde lezet şöleni yaşayabilirsiniz.

Asi Künefeleri yılların bilgi birikimiyle üretmiş olduğu dondurulmuş künefe, sufle ve katmer ürünlerini soğuk zincir prensibiyle satışa sunmaktadır. Yalnız sevkiyat süresince yaşanabilecek aksaklıklar veya uzun süren bekleme süreleri noktasında dikkatli olmanızı öneririz. Tahmin edilenden daha uzun bir sevkiyat süresi gerçekleştiğinde ürün tazeliğini kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Böyle bir durumda sürekli destek veren danışmanlarımızla iletişime geçmenizi de tavsiye ediyoruz.

Artık Asi Künefe lezzetleri evinizde, işyerlerinizde size bir sipariş uzağınızda. En iyi künefeyi deneyimlemek için aşağıdaki link üzerinden sipariş verebilirsiniz;

Künefe ürünleri kategorisindeki ürünler,

https://asikunefe.com/urun-kategori/kunefe

En İyi Künefe Püf Noktaları;

  • Özel kadayıf
  • Özel künefelik peynir (Asi Künefeleri kendi üretmiş olduğu künefelik peynirleri kullanır)
  • Özel tereyağı (En iyi künefe özel halis tereyağı ile yapılır)
  • İyi pişirme yöntemleri
  • Özel şerbet

2 thoughts on “En İyi Künefe Markası

  1. Ali Sezgin dedi ki:

    Balikesir de ikamet ediyoruz Asi kunefe nasil temin edebiliriz ,,?

    1. asikuncom dedi ki:

      Merhaba, Sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. Saygılarımızla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.