Lezzet Tavsiyeleri

Künefe Seti ile Efsane Lezzet Size Daha Yakın

künefe set

Asi Hatay Künefe Seti

Geleneksel yöntemlerle, son derece hijyenik koşullarda ürettiğimiz doğal künefelik malzemeleri tek pakette birleştirdik. Kendiniz yapın sıcak sıcak tüketin istedik. Gerçek hatay künefesi enfes lezzetiyle sevdiklerinizle künefe ziyafeti sunuyor.

  • Türkiye’de ilk ve tek özel hazırlanmış künefe seti,
  • Özel tam yağlı künefelik peynir
  • Özel künefelik tel kadayıf
  • Özel künefelik halis tereyağ
  • Özel künefelik şerbet(şeker+su)

6 Kişilik künefe setinin yapımı oldukça pratik olup, paket üzerindeki karekodu okutarak künefe yapılışını izleyebilirsiniz.

İsterseniz borcama, isterseniz alüminyum tepsiye hazırlayabilir, isterseniz fırında ya da ocakta pişirebilirsiniz. Künefenin hazırlanışı, pişirilmesi ve sunumu paket üzerinde detaylı olarak yazılmıştır. “Gerçek Hatay Künefesini” deneyimlemek ASİ KÜNEFE ile çok kolay. Künefelik tereyağı ve künefelik peynir ile geleneksel yöntemlerle üretilen künefelerimizi hazırlamak çok kolay;

  • +4°C buzdolabında saklayınız
  • Raf Ömrü 3 aydır

Aile Boyu Künefe Siparişi

Künefe setini aşağıdaki bağlantıdaki online künefe satış sayfamızdan gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’nin önde gelen künefe markası Asi Künefeleri tarafından özenle üretilen ürünlerimiz geleneksel özelliklerine koşulsuz bağlı kalınarak size sunuluyor. Türkiye’nin heryerine aynı gün kargoya vererek künefe setinizi olabildiğince çabuk size ulaştırıyoruz.

Künefe seti sipariş ve online künefe alışverişi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz;

https://asikunefe.com/product/kunefe-seti-6-kisilik/
Künefe Seti Siparişi https://asikunefe.com/product/kunefe-seti-6-kisilik/

Geleneksel künefelik malzemelerle aslına bağlı kalınarak hazırlanan künefe setini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ailenizle ve sevdiklerinizle enfes künefe ziyafeti için yüksek standartlarda üretilen Asi Künefe Seti‘ni güvenle tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.